Читај ми!

Papirne narukvice sa suđenja Džonija Depa i Amber Herd prodaju se i za pet hiljada dolara

Neki od upornih obožavalaca Džonija Depa, ili Amber Herd, koji su prisustvovali suđenju za klevetu između bivših partnera u okrugu Ferfaks u Virdžiniji, odlučili su da na internetu prodaju svoje papirne narukvice koje im je stavljalo sudsko obezbeđenje. Cena vrtoglava, pojedini misle da vrede i pet hiljada dolara.

Policijsko obezbeđenje u sudnici okruga Ferfaks publici kojoj je bilo dopušteno da bude u sudnici tokom procesa po tužbi za klevetu između Džonija Depa i njegove bivše partnerke, Amber Herd, kao meru kontrole stavljali su papirne narukvice u različitim bojama na kojima je bio ispisan datum.

Neki od onih koji su primljeni u zgradu suda sada su procenili da bi te papirne narukvice za jednokratnu upotrebu mogli da unovče i na sajtovima za aukcije, kao što je iBej, na primer, za ovaj suvenir traže 850 dolara, ali ima i onih koji traže čak i 5.000 dolara.

„Ovo je deo istorije iz života zvezda“, napisao je jedan prodavac, koji je kao početnu cenu za svoju plavu narukvicu sa 20. dana suđenja stavio iznos od 4.999 dolara. Čak je i detaljno opisao stanje narukvice:

„Narukvica je isečena da bih mogao da je skinem sa zgloba, ne možete je ponovo zakačiti bez upotrebe lepka ili trake; ali mislim da bi najbolje bilo da je uramite“.

Bela narukvica sa 16. dana suđenja već ima šest ponuđača. Taj prodavac je napisao o predmetu za prodaju: „Prodavac je čekao ispred zgrade suda da bi seo u publiku i lično gledao suđenje Depu protiv Herd“.

Poznati glumac tužio je svoju bivšu partnerku Amber Herd zbog tvrdnji iznetih u članku u Vašington postu iz 2018 da ju je zlostavljao. Heardova je je podnela protivtužbu, a suđenje po tužbi za klevetu završeno je ove (2. juna) presudom uglavnom u Depovu korist.

Porota je utvrdila da je Herd oklevetala Depa po sve tri tačke i dosudio mu 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara kaznene odštete. Herd je dobila dva miliona dolara nadoknade štete, ali ne i kaznenu odštetu.

I dok mnogi obožavaoci žele da unovče suvenire sa suđenja, Amber Herd izgleda ima problema da sakupi 10,4 miliona dolara za odštetu Depu. Njena advokatica je na pitanje novinara odgovorila da ona apsolutno ne može da sakupi taj novac, posebno jer je potrošila više od šest miliona samo na suđenje.

Međutim, advokatica je uverena da će tokom žalbenog postupka uspeti da smanje iznos koji treba da plati.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво