Читај ми!

Суд одлучио: Џони Деп није крив

Пресуда је изречена. Џони Деп је добио спор по тужби за клевету против Амбер Херд пошто јој је наложено да глумцу исплати 15.000.000 долара одштете. Међутим, порота је госпођи Херд доделила два милиона долара за део противтужбе, зато што је Депов адвокат њене оптужбе да ју је бивши муж злостављао назвао преваром.

Порота је саопштила да је донела пресуду по тужби Џонија Депа за клевету против његове бивше супруге Амбер Херд, која је сведочила да ју је Деп физички и сексуално напао у више наврата. Џони Деп није крив, одлука је суда. Амбер Херд мора да плати 15 милиона долара Депу за одштету и казну од 5 милиона долара.

Упркос томе што је порота доделила Џонију Депу 15 милиона долара, судија је смањио кривичну одштету на 350.000 долара. 

Џони Деп није био у судници, али је пратио читање пресуде из Уједињеног Краљевства.

Такође, порота је донела пресуду у вези са противтужбом од сто милиона долара коју је Хердова поднела против Депа. Она је рекла да је била оклеветана када је Депов адвокат њене оптужбе о злостављању назвао преваром.

Грађанска порота од седам чланова морала је да донесе једногласну пресуду. Током три дана порота је заседала по 12 сати на дан.

Џони Деп је тужио своју бившу супругу за педесет милиона долара, оптужујући је да га је клеветала у чланку из 2018. године, у коме је описала себе као „злостављану јавну личност у породици".

Амбер Херд је поднела противтужбу вредну сто милиона долара против звезде „Пирата са Кариба" Џонија Депа, бившег супруга, након што је његов адвокат њене наводе назвао преварама. Једно друго оптужују да су им каријере уништене.

Сведочење током шестонедељног суђења изнело је језиве детаље њиховог кратког и променљивог брака. Хердова је сведочила да ју је Деп физички или сексуално напао више десетина пута. Деп је рекао да никада није ударио Херд, да је она измислила оптужбе за злостављање и да га је она више пута физички напала.

Поротници морају да одлуче и донесу пресуду на основу тврдњи обе стране и утврде да ли су изјаве истините.

Током завршних речи, обе стране су истакле да би пресуда у њихову корист вратила њихов живот у редовне токове и каријеру коју су имали пре скандала.

Иначе, Џони Деп није остао у Вирџинији да сачека пресуду, већ се вратио на сцену, певајући и свирајући гитару са Џефом Беком у Уједињеном Краљевству.

Наиме, Џони Деп је одржао концерт у Ројал Алберт холу у Лондону.  

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво