Читај ми!

Brisanje princa Endrua, uklanjanje tragova na internetu o vojvodi od Jorka

Tviter nalog princa Endrua je obrisan samo nekoliko dana nakon što mu je kraljica oduzela počasne vojne uloge i titule. Monarhija pokušava da se distancira od vojvode od Jorka, koji se suočava sa američkom građanskom tužbom zbog navodnog seksualnog napada. Obrisana i prinčeva Jutjub stranica.

Zvanični Tviter nalog vojvode od Jorka je u sredu posle podne je bio prazan i na njemu se može videti samo poruka: "Ovaj nalog ne postoji". Njegova Instagram stranica je postala privatna, iako je njegova Fejsbuk stranica i dalje javna, prenosi Independent.

Biografija princa Endrua na Tviteru je nekada glasila: „Zvanični Tviter nalog za vojvodu od Jorka. Tvitovi koje šalje NjKV su potpisani – AI." 

Bakingemska palata je ažurirala i veb-stranicu kako bi odražavala prinčev novi status kao privatnog građanina.

Endru se i dalje pojavljuje u odeljku „članovi kraljevske porodice", ali je spisak njegovih vojnih položaja i patronata uklonjen.

Veb-stranica se poziva na prošlonedeljni glavni razvoj događaja.

„U januaru 2022, Bakingemska palata je dala izjavu u kojoj je najavila da su, uz kraljičino odobrenje i saglasnost, vojna pripadnost i kraljevsko pokroviteljstvo vojvode od Jorka vraćeni kraljici, a vojvoda neće više obavljati javne dužnosti."

Pod naslovom „Podrška kraljici", Endruove službene dužnosti, kao što je prisustvo na jednoj od ceremonija i njegova dijamantska jubilarna turneja u Indiju u ime monarha, pominju se u prošlom vremenu.

Sudija okružnog suda na Menhetnu Luis Kaplan odbio je ponudu britanskog princa Endrua da odbaci tužbu Virdžinije Đufre kojom se vojvoda od Jorka tereti da ju je seksualno zlostavljao kada je imala 17 godina i da ju je podvodio pokojni finansijer Džefri Epstajn.  

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи