Читај ми!

"Zverka"- još jedna optužba za silovanje, Kris Not nije znao za "ne"

Nedavno je održana premijera serije „Seks i grad“, posle koje su se oglasile dve ženske osobe sa tvrdnjom da ih je glumac seksualno zlostavljao. Navode da se nedolično ponašanje glumca dogodilo u razmaku od deset godina. Optužbama se nedavno pridružila još jedna žena.

Glumca Krisa Nota, popularnu Zverku gledali smo u seriji Seks i grad godinama unazad. Izgleda da glumac nije onakav  kako se predstavlja u javnosti. Sliku o njemu poljuljale su priče dve ženske osobe, Zoe i Lili, koje su ga otpužile za silovanje, koje se dogodilo 2004. i 2015. godine. Tvrde da glumac nije znao za „ne". Navode da su se incidenti dogodili u Los Anđelesu i Njujorku.

Jedna od njih pod pseudonimom Ava, tvrdi kako je glumac nasrnuo na nju kada je imala 18 godina. Nedavno se oglasila i treća žrtva.

Na sve optužbe Kris Nort istakao je da su se odnosi dogodili uz obostrani pristanak.

Ava ističe da se sve dogodilo u jednom njujorškom restoranu 2010. godine, gde je ona radila kao hostesa i pevačica.

„Pošto se restoran zatvorio, glumac je došao do mene, gurnu me je ka stolu i dodirivao. Na moje ne, nije reagovao. Uspela sam da ga ubedim da ćemo se videti na drugom mestu, pa je odustao, a ja sam pobegla kući", rekla je Ava. Kris Not je i ove navode negirao.

„Kris ne poznaje tu devojku, i nikada ne bi prešao granicu na taj način", istakao je čovek zadužen za odnose sa javnošću slavnog glumca.

Reklamni spot koji je objavila kompanija za proizvodnju sprava za vežbanje „Pelaton", počinje sa Krisom Notom, koji tumači lik gospodina Zverke, kako sedi u romantičnoj atmosferi ispred kamina sa Džes King, inače instruktorkom i zaštitnim licem kompanije koja se takođe pojavila u jednom od nastavaka.

Američka kompanija „Pelaton" skinula je novu reklamu sa glumcem Krisom Notom, zbog optužbi u medijima za seksualno uznemiravanje nekoliko žena.

„Svaka pojedinačna optužba za sesualni napad mora se shvatiti ozbiljno. Nismo bili svesni ovih optužbi kada smo snimali reklamu. Prestali smo da emitujemo reklamu i povukli povezane postove na društvenim mrežama", istakli su su iz firme „Pelaton".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво