Читај ми!

Господин Зверка је жив, бар у реклами за собне бицикле

Већ у првој епизоди наставка популарног серијала „Секс и град“ – "And Just Like That…" лик фамозног господина Зверке умире док вози собни бицикл компаније „Пелатон“, што је шокирало обожаваоце овог серијала и оборило цену акција компаније за 11 одсто. Али нова реклама „Пелатона“, објављена само три дана после премијере, узвраћа ударац. Зверка је жив!

Рекламни спот који је објавила компанија за производњу справа за вежбање „Пелатон“, почиње са Крисом Нотом, који тумачи лик господина Зверке, како седи у романтичној атмосфери испред камина са Џес Кинг, иначе инструкторком и заштитним лицем компаније која се такође појавила у једном од наставака.

„Да се још једном провозамо? Живот је прекратак да пропуштамо“, каже Зверка, док се камера удаљава и показује два собна бицикла марке „Пелатон“.

Затим се чује глас Рајана Рејнолдса који набраја све предности вожње бицикла, као што је одржавање здавља срца, плућа и циркулације и смањење ризика од кардиоваскуларних болести.

На крају Рејнолдс каже: „Жив је!“.

Пошто је током пандемије „Пелатон“ имао невероватан пораст продаје, како су се људи полако враћали нормалном животу, тако је продаја собних бицикала и трака за трчање опала за 17 одсто у последњем кварталу, а ова два производа чине 60 одсто њиховог пословања.

На дан премијере наставка серије и окупљања старих пријатељица, додуше без Саманте, што је по многима разлог да наставак не успе, када је и Зверка умро после вожње собног бицикла, акције „Пелатона“ су пале за више од 11 одсто, како преноси Си-Ен-Ен.

„Обожаваоци серијала Секс и град, као и ја, веома смо тужни што господин Зверка умире од срчаног удара“, рекла је кардиолог др Сузан Стајнбаум, чланица „Пелатоновог“ савета за здравље у изјави за Лос Анђелес тајмс.

„Зверка је живео веома ризичним начином живота, како ми лекари кажемо. Пио је коктеле, пушио и јео велике одреске – и био је у ризичној групи, посебно што је у шестој сезони већ преживео срчани удар“, напомиње докторка.

„Овакав начин живота, можда чак и његова породична историја, која је често значајан фактор, били су узрок његове смрти. То што је возио 'Пелатонов' собни бицикл можда је чак, помогло да се немио догађај не догоди много раније“, тврди докторка Стајнбаум.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара