Читај ми!

Odgovor Ridlija Skota porodici Guči: Trebalo bi da budete presrećni, dobili ste najbolje glumce na svetu

Reditelj Ridli Skot odgovorio je na kritike porodice Guči, koja je kritikovala njegov film "House of Gucci", kao i pojedine likove i uloge koje su odigrali proslavljeni glumci.

Uoči premijere filma, Gučo Guči, praunuk Patricije Guči, kritikovao je izbor glumca Al Pačina za ulogu Alda Gučija, navodeći da je on „sraman". Potomci Alda Gučija uvređeni su filmom Ridlija Skota „Kuća Gučijevih", zbog načina na koji su predstavljeni u ostvarenju. 

„Moj deda je bio vrlo zgodan muškarac, kao i svi Gučijevi, visok, elegantan, sa plavim očima, a njega igra glumac Al Pačino, koji sve to nije. Sramno je, jer uopšte ne liči na njega", izjavio je Guči.

Reagujući na kritike porodice Guči, reditelj Ridli Skot je istakao:

„Ljudi iz porodice Guči koji nas kritikuju, bili su alarmantno uvredljivi, govoreći da Al Pačino nije fizički predstavljao Alda Gučija ni u jednom obliku. Ne znam, iskreno, ko bi mogao bolje od Al Pačina? Izvinite! Dobili ste najbolje glumce na svetu, treba da se osećate kao srećnici".

Članovi porodice su kritikovali i Džareda Leta u ulozi Paola Gučija.

"Najveći deo Letovog izvođenja je komičan, naročito u prve dve scene. O njegovom liku nema mnogo informacija. Nema mnogo snimaka Paola kako govori, tako da je njegov lik u nekoj meri izmaštan, ali je očigledno da je on bio vrlo živopisan i raskošan lik. Kako to može biti uvredljivo?", istakao je reditelj filma Ridli Skot.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи