Читај ми!

Si-En-En suspendovao voditelja Krisa Kuoma, brata bivšeg guvernera optuženog za seksualno uznemiravanje

Rukovodstvo Si-En-Ena je na neodređeno vreme suspendovalo voditelja Krisa Kuoma, pošto su se u javnosti pojavili detalji o njegovom učešću u odbrani brata, bivšeg guvernera države Njujork, Endrjua Kuoma, koji je početkom godine optužen za seksualno uznemiravanje.

Iz televizijske mreže Si-En-En je saopšteno da dokumenti koji su objavljeni iz kancelarije njujorškog državnog tužioca ukazuzju da je njihov voditelj Kris Kuomo bio mnogo više uključen u odbranu svoga brata optuženog za seksualno uznemiravanje, nego što je rukovodstvo kuće znalo.

„U skladu s tim, suspendovali smo Krisa na neodređeno vreme i čekamo dalje detalje istrage“, saopšteno je iz Si-En-Ena.

U isveštaju Asošijeted presa se navodi da je popularni voditelj vršio pritisak na izvore povezane sa žrtvama svoga brata, Endrjua Kuoma, bivšeg guvernera države Njujork, i o svojim saznanjima obaveštavao saradnike guvernera koji su uključeni u pripremu odbrane i odgovor na optužbe.

Kancelarija državne tužiteljke Letiše Džejms otkrila je da je Endrju Kuomo seksualno uznemiravao najmanje 11 žena.

Njegov brat Kris je ranije priznao da je razgovarao sa svojim bratom i davao mu savete kada se guverner suočio sa optužbama za seksualno uznemiravanje, međutim, informacije objavljene u ponedeljak otkrile su mnogo više detalja o tome šta je tačno suspendovani vodijtelj uradio.

Prema podacima kompanije „Nilsen“, emisiju Krisa Kuoma, koja je na programu u 21 sat radnim danima, u proseku je gledalo 1,3 miliona gledalaca, nešto više nego šou Andersona Kupera, najpopularnijeg autora i voditelja u Si-En-Enu koji je od juče zamenio Kuoma u njegovoj emisiji.

Guverner Endrju Kuomo je podneo ostavku u avgustu kako bi izbegao gotovo izvesni postupak za opoziv.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво