Читај ми!

Adel dobila javno izvinjenje od australijskog novinara koji nije preslušao njen album

Australijski voditelj jutarnjeg programa Met Doran javno se izvinio Adel što nije preslušao njen novi album pre intervjua, zbog čega je ona demonstrativno prekinula razgovor.

Posle suspenzije od dve nedelje koju je voditelj jutarnjeg programa na australijskoj TV stanici Kanal sedam, Met Doran dobio zato što je Adel prekinula i napustila intervju, voditelj se u subotnjoj emisiji javno izvinio muzičarki i priznao da je zaslužio to što mu se dogodilo.

„Doživeo sam da mi se podsmeva ceo svet, ali da budem iskren, to sam i zaslužio“, rekao je Doran tokom jutarnjeg programa Weekend Sunrise.

„Napravio sam veliku grešku. Intervju sa Adel bila je velika privilegija i uspeh u mojoj karijeri. Pretpostavio sam da ne bi trebalo da preslušam album pre intervjua jer je razgovor trebalo da bude emitovan pre njegovog objavljivanja. Nisam bio potpuno svestan toga da sam u mejlu dobio kompletan snimak albuma. Propustio sam najvažniji mejl u svom životu“, ponovio je svoju odbranu Doran.

Intervju sa Adel bio je od velikog značaja za Kanal sedam za koji Doran radi, posebno jer je trebalo da bude jedini koji je pevačica htela da da za australijske medije.

Adel je voditelja navodno pitala da li je preslušao njen album, ali pošto je on rekao da je preslušao samo jednu pesmu, ona se naljutila. Ipak Met Doran poriče da je Adel napustila intervju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво