Читај ми!

Šta kraljica Elizabeta čuva u porodičnom sefu?

Večita misterija oko sadržaja sefa kraljice Elizabete i njene kraljevske porodice, verovatno je rešena.Otkriveno je koje su poslednje reči članova kraljevske porodice.

Sudija Višeg suda ser Endrju Mekfarlejn otkrio je da se testament princa Filipa čuva u tajnom sefu u Londonu, o kome brine Kraljevski sud pravde.

Endrju je otkrio za medije da se u sefu nalazi 32 testamenta visokih članova kraljevske porodice koji datiraju od princa Fransisa od Teka 1911. godine i obuhvataju poslednje želje majke kraljice Elizabete, njene sestre, princeze Margaret i njenog ujaka, kralja Edvarda Petog.

„Sada sam čuvar sefa u kome se nalaze pomenute koverte, od kojih svaka navodno sadrži zapečaćenu oporuku preminulog člana kraljevske porodice. Mogu da potvrdim da je najraniji takav koverat onaj koji sadrži testament princa Fransisa od Teka. Najnovije dopune napravljene su 2002. godine, za testament kraljice Elizabete, njene majke i princeze Margaret", istakao je Endrju je Mekfarlejn.

U ovom tajnom kraljevskom sefu nalaze se i testamenti Filipovog ujaka, lorda Luisa Mauntbatena od Burme, kraljice Marije, supruge kralja Džordža, i princeze Beatris.

Princ Filip preminuo je u aprilu 2021.godine

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво