Читај ми!

Kijanu Rivs: Pred bogom sam još uvek venčan sa Vinonom Rajder

Glumac Kijanu Rivs je u intervjuu za „Eskvajer“ otkrio da je od filma „Drakula“ iz 1992. godine, verovatno još uvek u braku sa koleginicom Vinonom Rajder.

Pre nekoliko godina Kijanu Rivsa i sve njegove obožavaoce iznenadila je izjava Vinone Rajder da su se njih dvoje možda slučajno venčali u pravom obredu 1992. godine, na snimanju filma Frensisa Forda Kopole Drakula.

„Izveli smo ceo obred venčanja sa pravim sveštenikom. Vinona kaže da smo venčani. Frensis Ford Kopola kaže da jesmo. Dakle, pretpostavljam da smo venčani pred Bogom“, rekao je Kijanu Rivs u intervjuu za Eskvajer.

Vinona Rajder je još 2018. godine za Entertejment vikli rekla da su njih dvoje venčani.

„Stvarno smo se venčali u Drakuli. Kunem se Bogom, mislim da smo venčani i u stvarnom životu. Tu scenu je Frensis uradio sa pravim rumunskim sveštenikom. Dakle, mislim da smo u braku“, rekla je Vinona i počela Rivsa da oslovljava sa „mužu“.

„Povremeno dobijem poruku: 'Zdravo, mužu‘. Nisam joj baš verovao, ali onda je Kopola javno rekao:'Da, to se stvarno dogodilo, sveštenik je sproveo pravi obred'. Tako da izgleda da smo se Vinona i ja venčali“, objasnio je poznati glumac.

Kopola je u izjavi za Gardijan još 2018. godine rekao da su na neki način, kada su završili snimanje scene shvatili da su Kijanu i Vinona stvarno venčani.

Rivs se osvrnuo i na svoju saradnju sa Sandrom Bulok s kojom je bio partner u filmovima Brzina i Kuća na jezeru.

„Ona je tako divna umetnica i osoba. Mislim da imamo odličnu hemiju i bilo bi stvarno uzbudljivo i zanimljivo ponovo imati priliku da glumimo zajedno“, naveo je Kijanu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво