Читај ми!

Britni Spirs vs. Kristina Agilera – rivalstvo iz devedesetih seli se na Instagram

Pop zvezda devedesetih Britni Spirs „prozvala“ je na Instagramu koleginicu i staru suparnicu Kristinu Agileru zbog njenog komentara na crvenom tepihu.

Četrdesetogodišnju Kristinu Agileru novinari su tokom dodele Latinskih Gremi nagrada pitali da li je imala neku komunikaciju sa Britni Spirs, nakon što je konačno ukinuto starateljstvo nad njom

Agilera se u tom trenutku okrenula ka svom asistentu koji je rekao se o tome neće u tom trenutku govoriti. Kristina Agilera je tada napravila tužan izraz lica i rekla: „Ne mogu, ali drago mi je zbog nje“.

Britni Spirs je na Instagramu reagovala tim povodom, upitavši zašto je to tako teška tema za Agileru.

„Odbijanje da govoriš o nečemu, kada znaš šta je istina je isto što i laž. Bila sam 13 godina u korupcionaškom sistemu, pa zašto je to ljudima teška tema da o njoj govore? Ja sam ta koja je morala kroz to da prođe. Hvala svima koji su me podržali“, navela je Spirsova na svom storiju.

Međutim, istina je da Agilera nije ćutala o ovom slučaju. U junu je napisala na Tviteru:

„Poslednjih dana razmišljam o Britni i svemu kroz šta prolazi. Neprihvatljivo je da bilo koja žena, ljudsko biće, koje želi da kontroliše sopstveni život, ne može da živi onako kako želi“.

Tada je navela i da Britni zaslužuje slobodu i srećan život. „Moje srce je uz Britni“, napisala je tada Kristina Agilera.

Obe pevačice su slavu stekle devedesetih, kao tinejdž zvezde. I Britni Spirs i Kristina Agilera su davale izjave u medijima kojima su negativno komentarisale jedna drugu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије