Читај ми!

Toše Proeski dobio spomenik u Novoj Gradiški

U Novoj Gradiški, otkriven je spomenik tragično stradalom pevaču Tošetu Proeskom.

Ceremoniji svečanog otkrivanja kamenog kipa u čast Tošetu Proeskom prisustvovali su brojni zvaničnici iz Hrvatske i Makedonije, javne ličnosti, vajar Slavno Bunić, prijatelji i nekadašnji poslovni saradnici pokojnog pevača...

Ideja i odluka o izradi kamenog kipa Tošeta Proeskog, potekla je od kompanije „Tehniks" iz koje su poručili da su zahvalni gradu što je omogućio da „u gradskom jezgru postavi kamenu statuu koja će sve prijatelje Makedonije, pa i prolaznike, poštovaoce života umetnika i brojne druge, pesmom Tošeta Proeskog činiti srećnim i večnim".

„Ljubav, tolerancija i to da svoj život živimo kao da ćemo živeti milion godina, to nas čini ljudima", izjavio je autor statue, koja je na društvenim mrežama već izazvala komentare.

Toše Proeski poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Nove Gradiške, 16. oktobra 2007. godine.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи