Читај ми!

Emili Ratajkovski otkrila šta se dešavalo iza kulisa tokom snimanja spota "Blurred Lines"

Manekenka Emili Ratajkovski optužila je pevača Robina Tika da je seksualno napastvovao i dodirivao po golim grudima tokom snimanja kontroverznog spota za pesmu "Blurred Lines".

Pesma je postala veliki hit svojevremeno i donela je međunarodnu slavu pevaču i manekenki, ali Emili je u novoj knjizi Moje telo (My Body) otkrila šta se dešavalo iza kulisa tokom snimanja spota.

„Odjednom, niotkuda, osetila sam hladnoću i nečije ruke koje mi dodiruju gole grudi. Stajao je iza mene. Instinktivno sam se izmakla, pogledala unazad i videla Robina Tika“, navodi se u knjizi.

Emili je bila jedna od tri manekenke koja se pojavila u spotu zajedno sa Tikom, Farelom Vilijamsom i reperom Ti-Ajom.

Kako prenose mediji, manekenka je objasnila da je u početku uživala u snimanju spota, ali je onda Tik, očito pijan, počeo da se loše ponaša.

„Smejao se i teturao unazad. Naočare za sunce skrivale su mu oči. Kada sam se okrenula rediteljka Dajana Martel mi je viknula: Jesi li dobro“, piše u knjizi.

Manekenka ističe da se osećala poniženo, ali da joj je prva reakcija bila da izdrži i nastavi sa snimanjem, ali da je izbegavala bilo kakav, pa i kontakt očima sa pevačem.

„Osećala sam vrelinu kroz čitavo telo od poniženja. Nisam reagovala kako je trebalo“, navodi Emili.

Rediteljka Martel je takođe potvrdila istinitost incidenta.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво