Читај ми!

Preminuo glumac Vili Garson, Stanford iz serije „Seks i grad“

Američki glumac Vili Garson, najpoznatiji po ulozi Stanforda Blača u seriji „Seks i grad“, umro je u 58. godini.

Igrajući prijatelja Keri Bredšo, Vili Garson je osvojio srca obožavalaca popularne serije, koja je prvi put emitovana 1998. godine i trajala šest sezona. Garson se takođe pojavio u pratećim filmovima, Seks i grad i Seks i grad 2, piše britanski Gardijan.

Nedavno je reprizirao ulogu agenta za talente u nastavku TV serije, naslovljenom And Just Like That, koja je trenutno u produkciji.

Podaci o uzroku Garsonove smrti nisu zvanično objavljeni, ali Majkl Patrik King, izvršni producent serija Seks i grad i And Just Like That u utorak je u saopštenju naveo da je Garson bio bolestan.

„Porodica serije Seks i grad izgubila je svog člana. Naš neverovatni Vili Garson. Njegov duh i predanost zanatu bili su prisutni svaki dan na snimanju And Just Like That. Davao je sve od sebe – čak i dok je bio bolestan. Svima će nedostajati. U ovom tužnom, mračnom trenutku teši nas sećanje na njegovu radost i svetlost“, rekao je King.

Povodom tužne vesti oglasila se i kompanije HBO: „Vili Garson je bio u životu, kao i na ekranu, predan prijatelj i svetlo za sve u svom univerzumu. On je stvorio jednog od najomiljenijih likova HBO panteona i bio je član naše porodice skoro 25 godina. Izuzetno nas je rastužila vest o njegovoj smrt i izražavamo iskreno saučešće njegovoj porodici i voljenima“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара