Читај ми!

„Mejdeni“ na omotu novog albuma: Hvala Đokoviću

Jedan od najpopularnijih hevi metal bendova „Ajron mejden“ izdao je novi album 3. septembra, a na omotu za njega osvanulo je i ime srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Album Senjutsu 17. je studijski album britanskih metalaca, a na jednom delu omota članovi grupe napisali su kome se sve zahvaljuju. Korisnici Redita primetili su da se Stiv Haris, legendarni basista „Mejdena“, zahvalio, između ostalih, Novaku Đokoviću.

Iako je na prvi pogled potpuna misterija zašto je Haris naveo ime najboljeg tenisera na planeti, Đokovićev odnos sa članovima benda traje već neko vreme.

Gitarista „Mejdena“ Adrijan Smit je rekreativni teniser u slobodno vreme, a na mastersu u Monte Karlu uručio je Đokoviću na šljaci svoj solo album. Bubnjar benda Niko Makbrejn je veliki obožavalac tenisa i redovan je na tribinama Vimbldona.

Na najprestižniji teniski turnir dolazio je i Haris, a prema nekim navodima proveo je neko vreme sa Novakom.

Haris je, inače, veliki poklonik sporta uopšte, kao i svi članovi „Mejdena“, koji su i veliki promoteri zdravog života. Basista je fanatičan navijač „Vest Hema“ za koji i igra u selekciji veterana, pevač Brus Dikinson dugo je trenirao mačevanje, a Niku Makbrejnu je golf opsesija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи