Читај ми!

Odbačene tvrdnje tužitelja protiv Kevina Spejsija

Savezni sudija odbacio je sve navode jednog od dvojice muškaraca koji su tužili glumca Kevina Spejsija zbog navodnog seksualnog uznemiravanja tokom osamdesetih godina prošlog veka.

Tužitelj je inače odbio da se identifikuje javnosti i želi da ostane anoniman jer bi, kako tvrdi, otkrivanje njegovog identiteta izazvalo „iznenadnu neželjenu pažnju" i bilo bi takođe „jednostavno previše za njega".

Sve tvrdnje tužitelja koji je poznat po inicijalima C. D. odbacio je sudija Luis Kaplan.

Kaplan je 3. maja presudio da je Spejsijeva popularnost „povećala interes javnosti koja je zaintrigirana i smatra da je pravično da se tužilac javno identifikuje“.

C. D. tvrdi da je imao 14 godina 1983. godine, kada su on i glumac navodno započeli vezu koja se završila pošto je uspeo da se odupre Spejsiju u pokušaju da imaju odnos.

Drugi tužitelj, glumac Entoni Rep, rekao je da je imao 14 godina 1986. godine, kada je Spejsi pokušao da ima odnos s njim, u glumčevom domu tokom jedne zabave.

Kevin Spejsi (61) porekao je sve optužbe za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje. Njegovi advokati još nisu komentarisali odbacivanje tvrdnji koje je izneo C. D.

Advokati koji zastupaju suprotnu stranu takođe su odbili da daju komentar, uz opasku da je vrlo moguća žalba na odluku sudije.

Spejsi je osvojio Oskara za najboljeg glumca u filmu Američka lepota i najboljeg sporednog glumca u filmu Dežurni krivci.

Takođe je glumio u „Netfliksovoj“ Kući od karata do momenta kada su se pojavile optužbe na njegov račun.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво