Кевин Спејси објавио да је геј и извинио се колеги за своје понашање

Холивудска звезда Кевин Спејси извинио се колеги Ентонију Репу, који је за портал „Базфид“ испричао да му се оскаровац, видно пијан, сексуално набацивао када је имао само 14 година. Спејси је такође отворено признао да коначно живи као геј мушкарац после много година скривања.

Звезда филмова Америчка лепота и Дежурни кривци, као и серије Кућа од карата, рекао је да се искрено не сећа сусрета.

„Гајим дубоко поштовање према Ентонију Репу као глумцу. Више сам него ужаснут овом причом. Искрено се не сећам сусрета. Ипак, уколико сам се понашао како је описао, дугујем му најискреније извињење за оно што бих могао да опишем као изузетно неприлично понашање под дејством алкохола“, истакао је Спејси.

„Жао ми је због емотивног бола који сам му нанео и са којим је живео све ове године“, додао је глумац.

Открио је и да сада живи као геј мушкарац после вишегодишњег одбијања да се изјасни поводом гласина о његовој сексуалности.

Ентони Реп рекао је за Базфид да је њега и још једног пријатеља, док су били у клубу, Спејси 1986. године позвао да дођу на приватну журку у његов апартман, што су они прихватили.

У једном тренутку, када се журка приводила крају, Реп је седео на ивици кревета, а Спејси, који је био видно пијан, му је пришао и узео га у наручје.

„Подигао ме је као што младожења преноси младу преко прага. Нисам испрва реаговао јер сам био изненађен. Онда је легао преко мене“, навео је Реп.

„Покушао је да ме заведе. Било је врло јасно да је желео сексуални однос са мном“, рекао је глумац, објашњавајући да је, ипак, успео да изађе из апартмана.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се