Читај ми!

Beg od javnosti, Melinda Gejts iznajmila ostrvo, noć košta 132.000 dolara

Posle objavljene vesti da se Melinda i Bil Gejts razvode posle 27 godina braka, Melinda je odlučila da se povuče iz javnosti na iznajmljeno privatno ostrvo Kalivinji u Grenadiju. Noć na ostrvu košta 132.000 dolara.

Ostrvo Kalivinji prostire se na oko 80 hektara, a gostima nudi 25 luksuznih apartmana. Od Grenade je udaljeno oko pet minuta vožnje brodom i 15 minuta od aerodroma u Grenadi,n akoji sleću avioni sa direktnim letovima tokom cele godine iz Londona, Majamija i Njujorka.

Kalivinji se smatra jednim od najekskluzivnijih privatnih ostrva na svetu. Najlepša kuća na ostrvu, koju je iznajmila melinda sa svojom decom, ima predivan pogled na Atlantski okean i Karipsko more.

Mediji navode da je razvod Melinde i Bila Gejtsa prijateljski, ali je porodica ipak stala na Melindinu stranu i smatra da razvod nije prijateljski.

Posle saopštenja o razvodu američki Blumberg je preneo informaciju da je Bil Gejts Melindi isplatio 1,8 milijardi dolara naknade, što su mnogi protumačili kao deo sporazuma o razvodu poznatog bračnog para.

U svojoj molbi za razvod Melinda je izjavila da je njen brak s multimilijarderom i suosnivačem „Majkrosofta" Bilom Gejtsom "nepovratno završen",i da sud treba da podeli bogatstvo koje je par stekao. U pitanju je iznos od 146 milijardi dolara.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара