Читај ми!

Zašto ser Entoni Hopkins, najstariji dobitnik Oskara, nije došao u Los Anđeles

Kada je Entoni Hopkins proglašen dobitnikom Oskara za najbolje glumačko ostarenje u filmu „Otac“, pošto nije bio prisutan, nagradu je trebalo u njegovo ime da primi i održi govor Olivija Kolman koja u filmu glumi njegovu ćerku. Međitim, govora nije bilo, a oskarovska ceremonija je ubrzo završena. Zato, su se mnogi zapitali, gde je bio ser Entoni.

Oskar za najbolju mušku ulogu ove godine je osvojio Entoni Hopkins za ulogu u filmu Otac u kome tumači Entonija, čoveka koji se bori sa demencijom i kome u posetu dolazi ćerka Eni.

Osvajanjem ovog priznanja Hopkins je pretekao Kristofera Plamera koji je do sada bio najstariji nosilac ovog priznanja, dodeljenog 2011. godine za ulogu u filmu Početnici.

Osamdesettrogodišnjem glumcu ovo je drugi Oskar u karijeri, a ukupno je imao šest nominacija do sada – četiri puta za glavnu i dva puta za sporednu ulogu.

Mada je produkcijski tim 93. dodele Oskara insistirao da svi nominovani prisustvuju ceremoniji i da mogu samo lično da prime priznanje, s obzirom na Hopkinsove godine, ipak je odlučeno da bi za njega to bio preveliki rizik da se uputi na dodelu.

Zato je on ceremoniju pratio iz svog doma u Velsu. U video poruci koju je objavio po dobijanju Oskara, pored zahvalnosti i priznanja da ga je odluka Američke akademije iznenadila, odao je poštu nedavno preminulom glumcu, Čedviku Bozmanu, koji je posthumno bio nominovan za Oskara. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи