Читај ми!

Doli Parton prepevala Džolin u „vaksin” tokom vakcinacije

Zvezda kantri muzike kantautorka Doli Parton uz pesmu je primila „Moderninu“ vakcinu protiv kovida 19, za čiji razvoj je donirala znatna finansijska sredstva.

Dok je dobijala vakcinu i na melodiju jednog od svojih najvećih hitova, Jolene, Doli Parton je otpevala: „Vakcina, vakcina, vakcina, vakcina, molim vas, ne oklevajte. Vakcina, vakcina, vakcina, vakcina, jer kad jednom umrete, biće prekasno“.

Jedna od najvećih kantautorki američke muzičke scene zaslužna je za pomoć u finansiranju vakcine kompanije „Moderna“, podseća Gardijan.

Doli Parton donirala je milion dolara medicinskom centru Univerziteta Vanderbilt u Nešvilu, u državi Tenesi.

„Tako sam uzbuđena. Dovoljno sam stara da se vakcinišem i dovoljno sam pametna da to uradim“, poručila je 75-godišnja pevačica u video-snimku u kojem je dokumentovano kako prima zaštitu od kovida 19. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара