Читај ми!

Merilin Menson ostao bez izdavačke kuće nakon optužbi za zlostavljanje

Merilin Menson je ostao bez izdavača i marketinške podrške aktuelnom albumu nakon što ga je Evan Rejčel Vud optužila za zlostavljanje.

„Loma vista rekords" (Loma Vista Records), kuća koja je izdala poslednja dva albuma Merilina Mensona (Heaven Upside Down, 2017. i We Are Chaos, u septembru 2020. godine) izbrisala je stranicu umetnika sa veb-sajta i neće ga promovisati u budućnosti, prenosi portal Led Bajbl.

„U svetlu uznemirujućih navoda Evan Rejčel Vud i drugih žena koje su Merilina Mensona imenovale za napasnika, 'Loma vista' će prestati da dalje promoviše njegov novi album. Ova odluka stupa na snagu odmah", navodi se u izjavi predstavnika izdavačke kuće.

„Zbog ovih zabrinjavajućih dešavanja, takođe smo odlučili da ne sarađujemo sa Mensonom ni na jednom budućem projektu", dodaje se u izjavi.

Američka glumica, pevačica i model Evan Rejčel Vud objavila je detalje o svojoj vezi sa pevačem i optužila ga da ju je godinu dana zlostavljao.

„Ime mog napasnika je Brajan Vorner, koji je poznat u svetu i kao Merilin Menson. Počeo je da me priprema za potčinjenost kad sam još bila tinejdžerka i godinama me užasno zlostavljao. Ispran mi je mozak i manipulacijom su me doveli do toga da pristanem na potčinjenost. Ne živim više u strahu od odmazde, kleveta ili ucena. Ovde sam da bih razotkrila ovog opasnog čoveka i mnoge industrije koje su mu to omogućile, pre nego što uništi još života. Zajedno sam sa mnogim žrtvama koje više neće ćutati“, navela je Vudova u saopštenju.

Manson negira optužbe i u objavi na Instagramu ističe da su sve njegove intimne veze bile sa osobama koje su dobrovoljno ulazile u njih.

„Moja umetnost i moj život su dugo bili magnet za kontroverzu, ali nedavne tvrdnje o meni su užasna izvrtanja realnosti“, napisao je Menson.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара