Čitaj mi!

Od Igre prestola, sunčanja sa Putinom do izleta sa Titom – kako je Berni Sanders osvojio internet

U slučaju da ste se pitali – da, američki senator Berni Sanders video je sve mimove koje je inspirisala poza u kojoj je sedeo na inauguraciji američkog predsednika Džoa Bajdena.

Gostujući u emisiji Lejt najt (Late Night), internet mimovi inspirisani Sandersom, koji je na Bajdenovoj inauguraciji sedeo skrštenih ruku ušuškan u debelu jaknu i braon vunene rukavice, bili su prva stvar za koju je senatora pitao domaćin Set Majers.

„Samo sam sedeo i pokušavao da se zagrejem“, odgovorio je Sanders.

Američki senator se nasmejao kada mu je Majers pokazao nekoliko mimova, uključujući i onaj u kojem sedi pored glumačke postave serije Seks i grad.

Otkrio je i da mu je vunene rukavice, koje su takođe postale hit, poklonila učiteljica Džen Elis iz Vermonta, koja je kasnije otkrila da je prodala sve rukavice i da je zatrpana porudžbinama.

Džo Bajden je položio zakletvu na mesto američkog predsednika u sredu, ali mu je slavu tog dana potpuno preoteo Berni Sanders sedeći namršten i prekrštenih nogu u stolici na rasklapanje u debeloj jakni i vunenim rukavicama.

Sanders je ubrzo postao potpuni hit na internetu, a hiljade mimova je napravljeno sa njegovim likom, pa se tako pojavio u Gospodaru prstenova, Igri prestola, Ratovima zvezda, Hariju Poteru, Mandalorijancu, Da Vinčijevoj Poslednjoj večeri, spotu za pesmu Losing My Religion, NBA utakmici, MMA ringu, sa Putinom na pecanju...

I u Srbiji je Sandersova poza izazvala interesovanje, pa se američki senator, između ostalog, našao sa Titom na izletu i u trolejbusu sa pokojnim patrijarhom Pavlom.

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 23. jan 2021, 13:09) - anonymous [neregistrovani]

Hm

A eto meni je kad sam ga vidio prvo palo na pamet da i nije bas odusevljen izabranim kandidatima i da je tamo protokola radi. Naravno takvo razmisljanje je ''tabu tema'', mora sve da bude u maniru ''hljeba i igara'', ipak su se ''rijesili'' Trampa.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">