Vođa partije „Forca Italija“ slavi 84. rođendan

Silvio Berluskoni pre dve nedelje je pušten iz bolnice „San Rafael“ u Milanu, gde je bio na lečenju zbog upale pluća prouzrokovane koronavirusom.

Berluskoni čeka rezultate brisa koji mu je urađen juče, a ako bude negativan (svi prethodni su bili pozitivni), narednih dana će uraditi još jedan koji bi mu potvrdio da je izlečen.

Predsednik, kako ga i danas zovu u Italiji, današnji rođendan provodi u svojoj vili u Arkoru, u izolaciji sa svojom partnerkom Martom Fašinom, pedeset godina mlađom od njega, koja je takođe bila zaražena.

S obzirom na situaciju, nije predviđena proslava sa porodicom i prijateljima, koji će mu rođendan čestitati preko video-poziva.

Fudbalski klub Milan je na svojim društvenim mrežama objavio rođendansku čestitku bivšem predsedniku kluba, kojoj su se pridružile i čestitke navijača.

Berluskoni je vodio klub od 1986. do 2017. godine osvojivši 29 trofeja, što ga čini
predsednikom koji je osvojio najviše titula s jednim fudbalskim klubom.

I pored mnogih skandala, od kojih je najpoznatiji „Rubigejt“, o orgijama u bazenima sa izuzetno mladim devojkama, često strankinjama, kao što je upravo i slučaj sa Karimom el Mahrug, poznatom kao "Rubi koja slama srca", te poznatim pod nazivom „Bunga-Bunga“, Berluskoni je i danas veoma uticajan u Italiji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво