Megan i Brajan, definitivni kraj ljubavi

Posle skoro 10 godina braka, Brajan Ostin Grin i Megan Foks definitivno su se razišli. Nema šanse da se pomire, ali planiraju da na letovanje idu zajedno sa sinovima.

Zvezda hit serije devedesetih godina Beverli Hils 90210 Brajan Ostin Grin potvrdio je da su se on i njegova supruga razišli. 

Brajan i njegova koleginica Megan Foks emotivnu vezu započeli su 2004. godine, a verili su se dve godine kasnije. Venčali su se na Havajima 2010. godine. Imaju trojicu sinova – sedmogodišnjeg Nou, godinu dana mlađeg Bodija i trogodišnjeg Džernija.

Govoreći o razlazu od 34-godišnje supruge, Grin je otkrio da su od kraja 2019. godine pokušavali da povremeno budu razdvojeni kako bi videli kako bi izgledao takav život.

„Uvek ću je voleti i znam da će ona mene uvek voleti. Porodica koju smo napravili je zaista super i veoma je posebna“, rekao je 46-godišnji glumac.

Na letnji odmor ići će zajedno, navodi Grin i dodaje da nije lepo kada se život promeni, a nešto na šta je čovek navikao tokom prethodnih 15 godina pokušava da ne odbaci već da samo prilagodi sebi.

broj komentara 0 pošalji komentar