Basista grupe "Djuran Djuran" izlečen od Kovida-19

Džon Tejlor (59), basista popularnog sastava "Djuran Djuran", objavio je na društvenim mrežama da mu je još pre tri nedelje potvrđena zaraza koronavirusom zbog čega je, pridržavajući se preporučenih medicinskih saveta, sve do sada bio u karantinu.

"Dragi moji prijatelji, odlučio sam da podelim sa vama da sam pre tri nedelje saznao da sam pozitivan na koronavirus. Iako sam u zrelim godinama, moram da priznam da se moj organizam nakon sedam dana oporavio od nečega što je ličilo na jači grip. Moram i da priznam da je boravak u karantinu tome znatno doprineo", napisao je Džon.

Tejlor je dodao da je imao sreće što je, kako je rekao, "pokupio" blaži oblik virusa i da je nakon nedelju dana "nečega što je ličilo na turbointenzivni grip", počeo da se oporovlja i trenutno se oseća dobro.

"Možda sam prilično robustan za jednog 59-godišnjaka, barem ja tako volim da mislim o sebi – ali imao sam sreće. Ova pandemija stvorila je ogromnu količinu straha, koji je, nažalost, donekle opravdan. Moje srce je uz sve one koji su se suočili sa stvarnim gubitkom i bolom, ali istovremeno želim da vam kažem da Kovid-19 nije uvek ubica. Mi možemo i hoćemo da pobedimo", poručio je basista popularnog benda i je dodao da jedva čeka da nastavi sa koncertima.

Tejlor je još jedna u nizu poznatih ličnosti koje su obolele od koronavirusa, a među njima su Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson, Idris Elba, Pink, Marijen Fejtful, Olga Kirilenko i Plasido Domingo...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво