Verenica britanskog premijera objavila da se oporavila od simptoma koronavirusa

Keri Simonds, verenica britanskog premijera Borisa Džonsona, koja je u drugom stanju, posle sedam dana u samoizolaciji tokom kojih je imala simptome bolesti, objavila je u subotu popodne na svom nalogu na „Tviteru“ da se sada oseća dobro.

Nekadašnja vladina savetnica 32-godišnja Keri Simonds i Boris Džonson očekuju prinovu početkom leta, a s obzirom na to da je britanski premijer oboleo od Kovida-19, ona je morala da bude u samoizolaciji.

Posle sedam dana Simondsova je objavila na svom nalogu na Tviteru da je tokom protekle nedelje imala sve simptome bolesti, iako joj ona nije zvanično potvrđena.

Inače Džonson je posle potvrde bolesti objavio da će provesti sedam dana izolovan u Dauning stritu, ali je produžio karantin jer još uvek ima temperaturu.

Ubrzo posle njegovog povlačenja u izolaciju, Simondsova, koja inače živi sa premijerom u stanu u broju 11 – objavila je svoju fotografiju iz Kambervela, u južnom Londonu.

U svojoj objavi na Tviteru u subotu, Keri Simonds je napisala da je prošlu nedelju provela u krevetu jer je imala sve simtome koronavirusa. „Nije bilo potrebe da se testiram i, posle sedam dana odmora, osećam se odlično i stala sam na noge“, objavila je.

Odmah je dodala i novu objavu u kojoj je prosledila i link ka savetima za trudnice i njihove porodice koje je objavio Kraljevski fakultet za ginekologiju i akušerstvo.

„Biti trudan sa Kovidom-19 očigledno je veoma zabrinjavajuće. Molim sve trudnice da pažljivo pročitaju i pridržavaju se saveta za koje sam se uverila da su od pomoći“, dodala je Džonsonova verenica.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи