Bez snimka advokat manekenke odustaje od slučaja protiv Nejmara

Advokat žene koja je optužila brazilskog fudbalera Nejmara za silovanje kaže da bi mogao da odustane od slučaja ako njegova klijentkinja ne obezbedi još dokaza.

Danilo Garsija de Andrade kaže da je tražio od manekenke Nadžile Trindade da mu pokaže ceo snimak drugog susreta koji je imala sa Nejmarom, prenosi Bi-Bi-Si.

Njegova klijentkinja, međutim, tvrdi da je tablet sa snimkom ukraden iz njenog doma.

Brazilski fudbaler je oštro odbacio sve optužbe na svoj račun i tvrdi da su njih dvoje imali dobrovoljan seksualni odnos.

Andrade ističe da je tražio od manekenke da mu preda sve dokaze koje ima.

Video-snimak je, navodno, tajno snimila Trindade dan nakon navodnog silovanja, a ceo traje sedam minuta.

Manekenka tvrdi da sadrži dokaze koji idu u prilog njenoj tvrdnji da ju je Nejmar silovao tokom prethodnog viđanja u hotelskoj sobi u Parizu 15. maja.

Jednominutni deo snimka, koji prikazuje prepirku između njih dvoje u spavaćoj sobi, prikazan je na brazilskoj televiziji prošle nedelje.

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 10. jun 2019, 15:16) - anonymous [neregistrovani]

e...

da je pametan pa da digne optuznicu protiv nje, namestila telefon da snima na krevet ,on priv lego ona skace za njim i posle minut ona se kao brani i udara ga, zamisli ti sponzoruse na koji je ona nacin resila da dodje do novca, ja bi angazovao da sam na njegovom mestu naj bolje advokate na planeti i gurno bi je na robiju debelu...kako je nije sramota...