Džastin Trido, kanadsko tajno oružje kome niko ne može da odoli

Otkad se pojavio na svetskoj političkoj sceni, kanadski premijer Džastin Trido važi za jednog od najprivlačnijih zvaničnika, koji svoje sagovornike razoružava šarmom i lepim osmehom.

Poslednja i nizu Tridoovih „žrtava“ bila je Ivanka Tramp, koja je na fotografijama uhvaćena kako čežnjivim pogledom posmatra kanadskog premijera.

To je bilo dovoljno da se internetom proširi šala kako su svi zaljubljeni u Tridoa.

Uprkos tome što je sve počelo kako šala, ne može se poreći da se na mnogim fotografijama sagovornici zaista na poseban način odnose sa njim.

Svojevremeno, prilikom posete britanskog prinčevskog para, mnogi su na fotografijama primetili da Kejt Midlton nije odolela šarmu Tridoa.

Čak je kraljica Elizabeta bila vidno oduševljena prvim čovekom kanadske vlade.

Iako je navikla da se susreće sa mnogim lepotanima iz sveta filma, Ema Votson je takođe bila očarana Tridoom.

Čini se da ni ozbiljni sastanci ni kopredsedavanje u instituciji poput Ujedinjenih nacija ne mogu da umanje utisak koji Trido ostavlja na sagovornike.

Tako je jordanska kraljica Ranija el Abdula, koja važi za jednu od najlepših žena u politici, bila veoma predusretljiva i otvorena za priču sa kanadskim premijerom.

Internetom se proširio i nadimak – „Gospodin ukrašću ti devojku“.

Međutim, mnogi tvrde da ni muškarci nisu imuni na njegov šarm, a kao dokaze navode fotografije američkih predsednika, Baraka Obame i Donalda Trimpa, koji sa neuobičajenim osmehom gledaju u Tridoa.

broj komentara 16 pošalji komentar
(subota, 18. feb 2017, 12:33) - Меланијо,мори! [neregistrovani]

Због њега ће и трумп...

да се разведе!

(subota, 18. feb 2017, 10:48) - anonymous [neregistrovani]

To kraljica,......

Da li je on ovo preživio?
Ostavite to kanadsko dijete, on ima ženu i djecu, a on je i Premijer Kanade. A da je omiljen i da ga vole, tačno je.

(subota, 18. feb 2017, 10:32) - Relax Max [neregistrovani]

RE: Citam

A ti si to kao provalio radi licnog interesa, jel da??? Hahaha

(subota, 18. feb 2017, 08:28) - anonymous [neregistrovani]

"Експертима" за француски

Француско "u" изговара се као немачко "ü", а оба гласа се код нас транскрибују са "и", као Виктор Иго (Hugo) и Милер (Müler). И тенисаер Mahut није Мау, већ Маи. Дакле, ипак је ТРИДО.

(subota, 18. feb 2017, 07:55) - anonymous [neregistrovani]

citam

gore pise ,,gopodin ukrascu ti devojku,,. Cisto sumnjam posto doticni preferira momke.Hahaha

(subota, 18. feb 2017, 04:28) - I LUV U "BRE" [neregistrovani]

RE: Canada

Nije Canada nego Kanada ako vec Pokusavas da pises srpski??? Obrati paznju na casu i, sada sedi dole, kec ko vrata do kraja godine.

(subota, 18. feb 2017, 03:35) - Tata [neregistrovani]

@Bljak Komentar

Apsolutna istina. Trudo, ili kako ga kinezi zovu, mali krompir, je inkompetentni idealista koji zivi u nekom drugom svetu daleko od realnosti ogromne vecine smrtnika. Nazalost, umorna od Harpera i konzervativaca, Kanada je izabrala Trudoa. Posle Trudoa, Kanada ce biti ne samo mnogo vise zaduzena, nego ce grcati u problemima izazvanim nekontrolisanom i nerezonskom imigracijom.

(subota, 18. feb 2017, 03:08) - Sasha [neregistrovani]

Koja precjenjenost

Koji sarm, majko mila. Trudeau je najnekompetentnija precjenjena osoba, covjek koji na zadnjem putovanju u Evropi nije znao na karti pokazati gdje se nalaze Latvija i Estonija u momentu kada je kritikovao rusku politiku prema istim. Covjek koji je pogazio sva obecanja, osim masovnog naseljavanja muslimana na ustrb nas kanadskih poreskih obveznika, covjek koji osim imena nema apsolutno nista, a i to ime je pod znakom upitnika. Covjek koji u svom zivotu nije radio apsolutno nista, a nakon sto je predavao dramu godinu dana, dao je otkaz, jer po njegovim rijecima, ne voli da se budi rano ujutru. I to je globalni sarm i globalna moc? Dajte, molim vas.

(subota, 18. feb 2017, 02:22) - anonymous [neregistrovani]

@Strašno!

Nebitno je da li siri pozitivnu ili negativnu energiju. Bitno je koliko je uspesan u tom poslu. Kada to budu mnogi shvatili, nece nam razni sarlatani i sarmeri voditi drzavu nego eksperti zbog kojih ce svima nama biti bolje.

(subota, 18. feb 2017, 00:36) - anonymous [neregistrovani]

Zanimljivo

Sami Kanađani njegovo prezime izgovaraju "Trudo". Da nije opet neki pametnjaković brljao po pravilima transkripcije? Inače, sami Kanađani isto tako mahom ne podnose svog novog premijera, ističući da nema pojma i da radi suprotno interesima Kanade. Pritom se najčešće pominju legalizacija marihuane i prihvat velikog broja izbeglica bez ikakvog plana, ali uz ogromne troškove. Osim toga, ističu da je zainteresovan samo za svoj imidž i da je premijer postao samo zahvaljujući ocu (bivši premijer Kanade) i glasovima iz svoje neposredne okoline. Deluje da za sada stvarno i nije uradio ništa pametno, ali zato redovno ima neki novi foto-album. Slično kao političari u jednoj balkanskoj zemlji. Ako je imenujem, RTS će cenzurisati komentar.