Boj Džordž: Džordž Majkl je držao ljude na distanci

Muzička zvezda Boj Džordž gostovao je u američkoj TV emisiji "Watch What Happens Live", kada mu je voditelj Endi Koen postavio pitanje u vezi sa njegovim nedavno preminulim prijateljem Džordžom Majklom.

Majkl je preminuo u 54. godini na Božić. Boj Džordž je istakao da su se godinama družili, ali da nije bio svestan njegovih unutrašnjih borbi.

„Čitao sam neke stvari u novinama. Ali nisam znao šta se zapravo događa. Držao je ljude na distanci poslednjih godina svog života, bio je povučen“, ističe Džordž.

Boj Džordž i Džordž Majkl su istovremeno započeli karijere u muzičkoj industriji, pa je tako javnost uticala na to da postanu prvo rivali, umesto prijatelji.

„U početku smo se takmičili. Obojica sa imenom Džordž, obojica smo snimali soul muziku. Kasnije smo počeli međusobno da se cenimo kao izvođači. Počeo sam da cenim njegov talenat“, zaključuje Boj Džordž.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво