Читај ми!

„Porše“ odbacuje odgovornost za smrt Pola Vokera

Nemački proizvođač automobila „Porše“ reagovao je na tužbu ćerke glumca Pola Vokera, odbacujući odgovornost za smrt poznatog glumca, koji je poginuo 2013. godine u saobraćajnoj nesreći.

Medou Voker tužila je nemačku kompaniju da je „karera GT“, u kojoj je glumac poginuo, imala greške u dizajnu koje su doprinele prevremenoj smrti njenog oca.

U tužbi se navodi da uzrok smrti nije bio udar u drvo, do kog je došlo zbog neprilagođene brzine, već to što je Voker izgoreo u požaru koji je nakon udara zahvatio vozilo.

„Porše“ kategorično odbacuje ove tvrdnje i navode da se nesreća dogodila, kako je i u policijskom izveštaju utvrđeno, zbog neprilagođene brzine.

„Kao što smo i ranije istakli, veoma smo tužni kad god se desi nesreća u našim modelima, ali verujemo u policijske izveštaje u kojima se jasno navodi da se nesreća dogodila usled nesavesne vožnje i neprilagođene brzine“, kažu iz „Poršea“.

Nemački proizvođač takođe je dodao da razume bol pokojnikove porodice, ali da su ubeđeni da će tužba biti odbačena.

Pol Voker je poginuo u saobraćajnoj nesreći 30. novembra 2013. godine u Kaliforniji.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се