Masku sa lančićem kada skinete ne možete izgubiti

Detalj koji stiže na kraju leta idealan je za one kojima je potrebno da s vremena na vreme masku sklone sa lica. Uz maske sa lančićem ona neće biti daleko kada dođe vreme da se vrati preko nosa i usta.

Od početka pandemije koronavirusa maske su u centru pažnje jer su, uz pojačanu higijenu, jedini način da kada vreme provodimo van kuće budemo koliko-toliko zaštićeni.

Moda je i u ovom slučaju uspela da se uključi u trku i čak da se menja. Da ne bismo svi imali najobičnije plavo-bele maske, dizajnerske kuće, ali i krojački saloni i vičniji pojednici počeli su da prave platnene verzije, a dezena je bezbroj.

Bilo je i onih od priručnih sredstava poput ubrusa, komada platna i gumica za zimnicu.

Septembar, kao sinonim za novi početak, donosi, međutim, nešto novo – maske sa lančićima.

Taj detalj omogućiće da se maska skloni sa lica po potrebi, ali da ne bude daleko kada je vreme da se vrati.

Naravno, i u ovom slučaju arijanti je bezbroj – od skoro besplatnih (traka ili učkur sa dukserice, pantalona) do paprenih od plemenitih metala bogato ukrašenih podjednako skupim detaljima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи