Lampe za one koji vole Bitlđusa

Junak Tima Bartona, šokantni Bitlđus ima brojne poštovaoce širom sveta. Ipak, malo je onih koji odabirom odevnih kombinacija pokazuju ko im je omiljeni lik iz Bartonovog opusa. Proizvođač neobičnih lampi iz Irske sve je promenio kada je pružio obožavaocima Bitlđusa mogućnost da makar prilikom uređenja doma mogu da daju mašti na volju.

Komična horor fantazija Bitlđus, američkog reditelja Tima Bartona proslavila je ekscentričnog duha čiji je zadatak da uplaši i otera stanare jedne kuće.

Život, uslovno rečeno, udahnuo mu je Majkl Kiton, a nakon velikog uspeha filma 1988. godine, istoimeni crtani film nastavio je da Bitlđusu povećava armiju obožavalaca.

Ipak, ljubiteljima ovog Batronovog filma i njegovog junaka nije lako da to i pokažu. Bitlđus najčešće nosi crno-belo odelo i voli jarke detalje, što može da se kopira jedino ako se kreće na maskenbal.

"Omulamp", proizvođač neobičnih lampi iz Irske, sve je promenio kada je pružio obožavaocima Bitlđusa mogućnost da makar prilikom uređenja doma mogu da daju mašti na volju.

broj komentara 0 pošalji komentar