Читај ми!

Birfest: Više od 150.000 ljudi prošlo kroz kapije festivala za dva dana

Beogradski Birfest je održao drugo uspešno veče festivala, uprkos najavljenom promenljivom vremenu. Beograđani su se masovno odazvali jednoj od omiljenih gradskih manifestacija i gromoglasno pevali zajedno sa Masimom Savićem njegove najpoznatije hitove. U toku je treće veče i nastavak „u punoj snazi".

Бирфест: Више од 150.000 људи прошло кроз капије фестивала за два дана Бирфест: Више од 150.000 људи прошло кроз капије фестивала за два дана

Publiku je zagrevala beogradska grupa „Deca loših muzičara", dok su ovacijama dočekani i miljenici domaće publike, britanski "Kosheen". Beer Fest se nakon ponoći pretvorio u plesni podijum, uz zvuke sastava "Niplepeople" i Luke Rajića. 

Festival se u punoj snazi sprema za nastavak. Beer Fest je spreman je za promenljivo vreme, a svim posetiocima preporučuje se da na festival dođu opremljeni, uz odgovarajuću obuću i odeću koja prkosi kapima kiše i dugoočekivanom osveženju u prestonici!

Glavnu binu otvorio je nastup „Osvajača" u nakon čega je na programu koncert hrvatskog benda „Psihomodo Pop". Nasupa i  regionalna zvezda Senida, dok će na glavnoj bini posle ponoći nastupiti „Lav Hanters" i „Zbogom Brus Li".

Na Moto Platz bini za ljubitelje moto-kulture na programu su nastupi "Rock Apoteke", "Bendh", Blaže i Kljunova i "Rainmakera".

Do kraja festivala ulaz u Cloud i Koncertnu zonu je slobodan, bez plaćanja obavezne konzumacije, dok je plaćanje na festivalu do kraja njegovog trajanja isključivo gotovinom i platnim karticama.

U prodaji se i dalje nalazi još mali broj VIP ulaznica po ceni od 1.500 dinara.

Više informacija o festivalu može se pronaći na sajtu belgradebeerfest.com.

понедељак, 23. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи