Читај ми!

Ana Đurić: Živa je istina da nemam zdravstvenu knjižicu, odnos prema zdravlju je važna tema

Na Pesmi Evrovizije u Torinu Srbiju će predstavljati Konstrakta sa pesmom "In corpore sano". To je epilog glasanja stručnog žirija i publike na takmičenju "Pesma za Evroviziju 2022". Konstrakta kaže da joj sinoć nije bilo jasno šta se dešava, kao i da će joj biti potrebno vremena da se sabere. Očekuje dobru zabavu u Torinu.

Pobednica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, gostovala je u Jutarnjem programu RTS-a i istakla da je spavala samo par sati od pobede na „Pesmi za Evroviziju 2022“.

„Biće mi potrebno vremena da se saberem, sinoć mi nije bilo jasno šta se dešava, doći ćemo i do toga“, istakla je Konstrakta.

Konkurencija i borba na takmičenju bile su velike. 

„Ne mogu da kažem da sam se borila, to je bio tok događaja i iz moje perspektive deluje kao da je u poslednja dva dana, posle prvog polufinala, pesma skrenula i pokupila pažnju. Pripreme počinju odmah, budući da je to od 12. do 14. maja. Ima tu posla, ulazimo u organizaciju nastupa, medije", rekla je Konstrakta.

Napominje da je pesma slojevita i da ima dosta poruka, a jedna od poruka pesme je odnos prema zdravlju koji je aktuelan i koji je prisutan već 30 godina.

Ističe da nema zdravstvenu knjižicu i da nije jedina.

"Za sada ne znam šta očekivati u Torinu. Nastup smo do sada koncipirali ovako, a pretpostavljam da ćemo ga do Torina i razraditi. Nemam ideju za nastup, ali očekujem da bude zabavno", istakla je Ana Đurić Konstrakta.

Konstrakta će predstavljati Srbiju na 66. Pesmi Evrovizije u Torinu u drugom polufinalu 12. maja.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво