Читај ми!

Svi dueti benda Hladno pivo

U susret beogradskom koncertu benda Hladno pivo 21. avgusta na Tašmajdanu, podsećamo se svih dueta ovog zagrebačkog benda.

Prvi duet koji su imali u karijeri bio je 2003. godine za pesmu Teško je ful biti kul sa Edom Maajkom.

„Prvi pa muški duet bio je s Edom Maajkom na Teško je ful biti kul. Eda sam taman bio upoznao u jednom klubu, upitao ga da li bi voleo da nas klasične pank rokere malo izvređa i to u našoj pesmi. Odmah je pristao i za par dana došao u studio, praznih ruku, samo s olovkom i papirom. Samo je  rekao pusti stvar i u roku od 15 minuta napisao tekst u kom je izvređao nas, gitare, kožne jakne i solaže kao takve“, rekao je tim povodom Mile Kekin.

Tokom 2017. godine, muzička diva Josipa Lisac se pridružila ovom pank-rok bendu i zajedničkim snagama ovaj hrvatski dvojac je snimio novu verziju numere Saundtrek za život, za koju su znali da se Josipi sviđa.

„Ona je vrhunska pevačica, ali i vrlo posebna i emotivna osoba, svom poslu ne pristupa rutinski već se unese u svaki slog kao da joj poslednji. Impresivno je bilo videti je izbliza kako radi“, naglašava Kekin.

Treći duet koji Mile sa nestrpljenjem pominje je duet sa Bajagom 2018. godine.

„Treći duet koji ću pamtiti je bio onaj s Bajagom na Atlantidi s mog solo albumu Kuća bez krova. To smo uradili na daljinu, što mi je malo žao jer ga nisam vidio uživo kako se muči sa Ce tonalitetom. Posle smo se bolje upoznali, pa mi je priznao da se fino preznojio s tom pesmom, te da me spominjao više puta u studiju. Dogovorili smo da ćemo iduću pesmu ipak raditi uživo, a ne ovako hladno virtualno“, navodi frontmen benda Hladno pivo.

Najnoviji duet je pesma Carpe diem koji je Hladno pivo snimilo sa Sanjom Doležal.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи