Читај ми!

Pobednici Evrosonga: Nije bilo kokaina, spremni smo da se testiramo

Damjano David, frontmen italijanskog rok benda „Maneskin“ – ovogodišnjih pobednika „Evrosonga“, pokrenuo je lavinu spekulacija na društvenim mrežama da se drogirao u „grin rumu“ dok su saopštavani rezultati glasanja. Članovi benda su odlučno demantovali insinuacije i rekli da su spremni da se testiraju ako treba.

U jednom trenutku tokom saopštavanja glasova žirija i publike, zahvaljujući kojima je „Maneskin“ trijumfovao, Damjano je snimljen kako se naginje glavom nad stolom za kojim je bend sedeo.

Mnogi gledaoci upitali su se da li je u bila u pitanju droga, pre svega kokain.

Na konferenciji za medije posle pobede pevač je odlučno demantovao takve navode, insistirajući da se sagnuo da pokupi delove čaše koju je polomio gitarista Tomas.

„Ne koristim kokain. Molim vas, nemojte to da govorite“, rekao je Damjano novinarima.

U prilog tome, na društvenim mrežama su se pojavile fotografije italijanskog „štaba“ u „grin rumu“ na kojima se zaista vidi polomljena čaša i krhotine stakla na i oko stola za kojim su sedeli.

Mnogima ovo objašnjenje nije bilo dovoljno, pa je sa spekulacijama nastavljeno na društvenim mrežama, a neki su čak tražili da se italijanski predstavnici diskvalifikuju.

Mladi bend iz Rima je ubrzo objavio i zvanično saopštenje u kom se navodi da su šokirani zbog insinuacija o drogiranju.

„Protiv smo droga i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo, zato što nemamo šta da krijemo. Došli smo ovde da bismo svirali svoju muziku i presrećni smo zbog pobede. Želimo da se zahvalimo svima na podršci. Rokenrol nikada ne umire“, naveli su iz italijanskog benda.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије