Читај ми!

Grupa "Hurricane" putuje u Roterdam

„Pesma Evrovizije" će biti održana od 18. do 22. maja, a direktan prenos takmičenja moći ćete da pratite na programima Radio-televizije Srbije. Takmičarskim večerima prisustvovaće najviše tri i po hiljade gledalaca, odnosno biće popunjeno 20 odsto kapaciteta „Roterdam Ahoj arene", a karte će moći da pkupe samo oni koji su ih kupili za prošlogodišnji „Evrosong"

Članice grupe "Hurricane", Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, koje sa Evrovizijskim timom RTS-a, putuju u Roterdam, gostovale su u Jutarnjem programu RTS-a.

Da li ste spremne za put, da li se radujete i imate tremu?

„Toliko smo se spremale tokom cele godine, tako da smo sad stvarno spremne", rekla je Ksenija Knežević.

Ivana Nikolić istakla je da su spremne kao zapete puške, i da jedva čekaju da polete. Znači nam što će biti publike. Neće biti puno novinara, kao što je uobičajeno.

„Iz pređašnjeg iskustva trebalo bi da bude jako naporno, s obzirom da neće biti propozicija koje su bile prethodnih godina, mislim da će biti mnogo lakše, jer ćemo veći deo vremena provoditi u sobama. Biće karantinski tip boravka, iz sobe u Arenu", rekla je Sanja Vučić.

Ovogodišnja „Pesma Evrovizije" u Roterdamu može da se održi uz ograničen broj gledalaca u „Ahoj areni", potvrdila je Vlada Holandije. Da li se radujete što ćete ipak nastupati pred publikom? 

Ksenija Knežević dodala je da im je dovoljno što neće pevati pred praznom salom, već pred publikom, a to ih dovoljno raduje , kao i odlazak na takmičenje.

„Bićemo same na sceni, nas je tri, imamo dosta pokreta, koreografija nam je zahtevna, skoro svaka reč u našoj pesmi ima neki pokret, biće dosta plesa i dosta pevanja", rekla je Ivana Nikolić.

„Za koreografiju je zadužen Milan Gromilić, a za kostime Boris Kargotić", rekla je Ksenija Knežević.

Postoje tri verzije pesme Loko,Loko, prvu verziju smo imali prilike da čujemo u emisiji „Studio", a ta verzija je imala veliki broj pregleda na Jutjubu.

„Emisija Studio bila nam je odlična priprema za Evroviziju, samim tim što smo imali Ruslanin nastup", rekla je Ksenija Knežević.

Sanja Vučić dodaje da će na takmičenju grupa pevati na srpskom jeziku, jer je to do sada najbolji izbor i pesma odlično zvuči na srpskom jeziku.

„Čar Evrovizije je da se svako predstavi na svom jeziku", istakla je Ksenija Knežević.

„Enleska verzija pesme ima nešto drugačiji aranžman i tekst, koji je radio Darko Dimitrov, a tekst sam pisala ja", rekla je Sanja Vučić.

Grupa „Hurricane", na takmičenju za pesmu „Evrovizije", nastupa pod rednim brojem 9, druge polufinalne večeri.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи