Čitaj mi!

Članovi Riblje čorbe neće prisustvovati kremaciji Miše Aleksića

Članovi legendarnog rok benda "Riblja čorba" saopšili su da zbog pogoršane situacije u vezi sa koronavirusom neće prisustvovati sahrani njihovog osnivača Miše Aleksića, dodajući da će održati koncert u njegovu čast kada prođe pandemija

"Teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost za koju smo verovali da je imamo", poručili su sinoć članovi benda na Fejsbuku.

Navode da je "zlo zvano koronavirus i dalje među nama, više nego ikada i da zato smatraju obavezom da saopšte da neće u sredu prisustvovati kremaciji".

"Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas Riblja Čorba", navodi se u objavi na Fejsbuku.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 02. dec 2020, 10:06) - Markovljev [neregistrovani]

Bravo

Na ovu objavu menože ništa da se doda osim, bravo momci. Tako odgovorno je potrebno da se ponašamo svi a ne samo vi. Miša je legenda, bio i ostaće a pokazati mu poštovanje možemo sa bilo kog mesta ako je to iz srca. Tiho ćemo svi poštovaoci Miše misliti na njega.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">