Читај ми!

Demi Lovato voditeljka ovogodišnje dodele nagrada „Pipls čojs“

Petostruka dobitnica nagrade „Pipls čojs“ vodiće ovogodišnju dodelu ovih priznanja uživo iz Santa Monike 15. novembra.

Kanal E! objavio je da će jedan od najmoćnijih vokala današnjice i međunarodno priznata umetnica, Demi Lovato preuzeti ulogu voditelja dodele nagrada „Pipls čojs“ (E! People's Choice Awards 2020).

Dodela će biti prenošena uživo iz Barker hangara u Santa Moniki, u Kaliforniji 15. novembra.

Autorka i pevačica hita I Love Me, u protekloj deceniji, osvojila je muzičku industriju i nagrađena je pet puta priznanjem „Pipls čojs“, a nominovana 12 puta u različitim kategorijama kao što su Omiljena umetnica i Muzička miljenica obožavalaca.

„Demi Lovato predstavlja međunarodnu ikonu i jedva čekamo da je vidimo kao voditeljku dodele nagrada 'Pipls čojs'“, rekla je Džen Nil, generalna direktorka, dodajući da će autentični karakter i dinamični talenti poznate umetnice učiniti ovu svečanost nezaboravnom.

Lovatova je ušla u 2020. godinu nastupajući na dodeli Gremi nagrada, gde je izvela baladu Anyone.

Ubrzon nakon toga, otpevala je himnu uoči Super boula, što je posebna čast u Americi i time je pokazala da se na scenu vratila jača nego ikada.

Demi Lovato, koja iza sebe ima i nominaciju za Gremija, objavila je autobiografski singl I Love Me u martu, a nakon toga je sa Semom Smitom sarađivala na pesmi I'm Ready.

Ova međunarodna zvezda je i veliki humanitarac i koristi svoju slavu kako bi skrenula pažnju na goruće probleme, te se nedavno udružila sa izvođačem poznatim kao Maršmelo kako bi izdali pesmu OK Not to Be OK kojom su obeležili Svetski dan prevencije samoubistva, a potom je nastupila na manifestaciji "Billboard Music Awards" i izvela političku baladu Commander In Chief.

Pored toga što je osvojila čak pet nagrada „Pipls čojs“, ova umetnica ima nekoliko platinumskih ploča, te nagrade kao što su MTV priznanja, ALMA, Latin American Music Award, GLAAD Vangard nagrada za aktivizam u LGBT zajednici, a nedavno je i nominovana za VMA nagradu za I Love Me u kategoriji Video u dobre svrhe.

Demi poseduje i glumački talenat, pa se tako pojavila u poslednjoj sezoni serije Vil i Grejs, i u ovogodišnjem Netfliksovom hit filmu Pesma Evrovizije: Priča o Fajersagi pored Vila Farela, Rejčel Makadams i Pirsa Brosnana.

Ovogodišnju dodelu nagrada „Pipls čojs“ producirala je kuća "Den of Thieves", a izvršni producenti su Džesi Ignjatovic, Evan Prager i Barb Bialkovski.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи