"Koliko vredi to", novi spot Viva Vopsa

Nakon debitantskog videa za prvi singl "Uniformisani kriminalac", koji je izuzetno privukao pažnju auditorijuma i osvojio nekoliko priznanja, grupa Viva Vops je objavila novi spot, za singl "Koliko vredi to".

Za ovaj video, bend je koristio video materijal sa brojnih koncertnih i festivalskih nastupa širom regiona, snimljen tokom poslednje dve godine .

 

"Nije nam bio cilj da uradimo samo 'lajv' spot, već smo ga oplemenili i kadrovima koji na neki način, tematski i vizuelno, povezuju ovaj spot sa našim prvim singlom 'Uniformisani Kriminalac'. Pored same poruke pesme, iz naše arhive smo izvukli neke od najlepših momenata sa koncerata, sa željom da ih ponovo podelimo sa publikom", rekao je Marko Janković i najavio nova muzička iznenađenja.

Osim dobro poznate numere kojom su trijumfovali na trećem Bunt Rok Festivalu RTS-a ("Svuda pivo"), ostale singlove ("Betonirano sunce", "Daj mi svo tvoje pivo", "Rasprodaja sreće" i druge), publici su predstavili na koncertnim i mnogobrojnim festivalskim nastupima, kao i u emisijama "Bunt", "3 Boje Zvuka" i "Bunt Rok Festival". 

I ovi singlovi uskoro će dobiti i ekranizaciju, a bend uveliko priprema prvi studijski album.

 

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво