Marija Šerifović pred koncert na stadionu „Partizana“: Pevaću kao da je sa mnom 50.000 ljudi

Stadion fudbalskog kluba „Partizan“ je trenutno jedini u Evropi na čijem terenu se trenutno nešto dešava. Nije u pitanju fudbal, što je još čudnije, ali jeste spektakl. Marija Šerifović priprema koncert koji će biti održan u nedelju.

Radi se o domaćoj aplikaciji Juboks, koja je dostupna i za Android i za iOS operativne sisteme i ljudi mogu od danas da je skinu i instaliraju i da sutra bez kupljene karte uživaju u koncertu, čime će biti obeležen početak rada te aplikacije.

„Moje kolege su tokom prethodnog perioda na razne načine uveseljavali ljude, a mi smo sve ovo vreme razmišljali kako i na koji način da kompletnu ovu situaciju privedemo kraju na najadekvatniji način i otuda ova ideja. Verujem da će projekat biti veoma uspešan“, istakla je Marija Šerifović.

Kako je istakla, bila je veoma tužna jer je niz njenih koncerata u Centru „Sava“ bio otkazan zbog pandemije kovida 19, ali da će se sada, uprkos specifičnim okolnostima i izostanku publike, praviti kao da na stadionu ima 50.000 ljudi.

„Inače pevam isto i za pet i za 50.000 ljudi. Naravno da je publika ta koja na koncertu da neku dodatnu razmenu emocija i energije, ali sigurno sam da nam to neće u nedelju predstavljati problem“, navela je pevačica.

Marija je u Beogradskoj hronici otkrila i da će koncert trajati oko 60 minuta, kao i da će početi pesmom Pametna i luda, a da će svi koji skinu aplikaciju Juboks moći da pišu svoje komentare, a možda se desi i da nekome ispuni želju.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво