Počelo raspevavanje za „Beoviziju“

Večeras je prvo polufinalno veče „Beovizije 2020“, festivala tokom kojeg će biti izabran predstavnik Srbije na takmičenju za najbolju pesmu Evrope. Već danima izvođači, ali i voditelji, gostujući muzičari i brojna ekipa RTS-a pripremaju se za trodnevni šou-program. Za učesnike „Beovizije“ najvažnije je da se dobro raspevaju pred izlazak na binu. Pogledajte i poslušajte kako to rade.

Ko će predstavljati Srbiju na „Pesmi Evrovizije“ u Roterdamu saznaćemo nakon festivala „Beovizija 2020“ koji počinje večeras. Dvanaest takmičara sastaje se u 21 čas u studiju RTS-a u Košutnjaku u prvoj polufinalnoj večeri. Preostalih 12 u subotu uveče.

Za mesto u finalu večeras se bore EJO (Trag), Milica Mišić (Kiša), Ivan Kurtić feat. "Mistik Cello" (Sabajle), Thea Devy (Sudnji dan), „Karizma“ (Ona me zna), Andrija Jo (Oči meduze), Sanja Bogosavljević (Ne puštam), Marko Marković (Kolači), Srđan Lazić (Duša i telo), Neda Ukraden (Bomba), Amvon duo i Bilja (Raj)i Igor Simić (Ples za rastanak).

Sutra uveče za plasman u finale boriće se „Lift“ (Samo mi kaži), Bane Mojićević (Cvet sa Prokletija), Bora Dugić i „Balkubano“ (Svadba velika), Bojana Mašković (Kao muzika), „Naiva“ (Baš, baš), "Rocher Etno Bend" (Samo ti umeš to), Lazar Živanović (Puklo je nebo), Ivana Jordan (Vila), Nenad Ćeranić (Veruj u sebe), "Hurricane" (Hasta la vista), Ana Milenković (Tajna) i Milan Bujaković feat. Olivera Popović (Niti). 

Ipak, samo po šest izvođača iz svake polufinalne večeri proći će u nastavak takmičenja koji je zakazan za nedelju, 1. mart.  

Za pevače je najvažnije je da se dobro raspevaju pred izlazak na binu. Pogledajte i poslušajte u video-klipu kako to rade uoči „Beovizije“.

Prenose sve tri takmičarske večeri iz studija RTS-a u Košutnjaku gledaoci će moći da prate na Prvom programu RTS-a i RTS Planeti od 21 čas. Osim televizijskog prenosa, slušaoci Radio Beograda 1 moći će da prate finale „Beovizije 2020“ 1. marta u direktnom prenosu. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво