Zbog ovih pesama učesnici „Beovizije“ žele na evrovizijsku scenu

„Molitva“, „Lane moje“, "Euphoria", "Heroes", "Waterloo"... evrovizijske su numere koje najviše vole učesnici „Beovizije“.

Evrovizijska bina i nastup pred milionima gledalaca širom Evrope, ali i sveta, san su svih učesnika „Beovizije“.

Za Internet portal RTS-a beovizijski takmičari otkrili su koje su pesme sa svih dosadašnjih izdanja „Evrosonga“ zauzele posebno mesto u njihovim srcima. 

Da bi nastupili na „Evrosongu“, takmičari kroz dve polufinalne večeri moraju najpre da se izbore za mesto u beovizijskom finalu, a onda i pobede u nedelju u velikoj završnici nacionalnog izbora za predstavnika Srbije na 65. izboru za najbolju pesmu Evrope.

Dok se pripremaju pevački i vredno rade na koreografijama, neki učesnici „Beovizije“ priznali su da veruju da će im biti potrebno i zrnce sreće

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво