Takmičari spremni za „Beoviziju“, a voditelji?

Još samo dva dana su ostala do prvog polufinala „Beovizije“, a osim takmičara na bini i u „zelenoj sobi“ naćiće se voditeljski tim koji će se pobrinuti da čitava manifestacija prođe savršeno.

Voditeljkama Dragani Kosjerini i Kristini Radenković pridružio se i muški dvojac Stefan Popović i Jovan Radomir. Dobra energija u voditeljskom kvartetu mogla se videti i tokom gostovanja u Jutarnjem programu.

„Mi smo spremni. Svi volimo Beoviziju i pratimo je godinama. Ovo je jubilarna deseta i svima nam je velika čast da smo deo toga“, istakla je Dragana Kosjerina, koja će zajedno sa Jovanom Radomirom biti na glavnoj bini.

Kristina Radenković kaže da se sa Stefanom Popovićem odlično uklopila i da su već smislili kako će izveštavati iz „zelene sobe“.

„Jedva čekamo da počne“, kaže Kristina.

Osvrćući se na takmičare, Stefan Popović smatra da je ove godine veoma jaka konkurencija i da će biti veoma zanimljivo videto ko će trijumfovati.

Jovan Radomir dodaje da je ovo odlična prilika za mlade i neafirmisane izvođače da se na istoj sceni nađu sa iskusnim kolegama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије