U decembru je vreme za koncert Miroslava Ilića

Već godinama se zna, decembar je mesec rezervisan za koncert Miroslava Ilića. Ove godine, nastupiće u Centru „Sava“ 10. decembra.

Sa najavom svog koncerta gledaocima Beogradske hronike, Miroslav Ilić je ove godine poranio jer se sprema na turneju po Australiji koju nije posetio poslednjih petnaestak godina.

„Ne volim pompu oko najavljivanja tog koncerta. Moje je samo da one koji žele da dođu ponovo na moj koncert i ovog decembra, koji je postao tradicionalan, da ih podsetim. Nema nikakvih posebnih priprema, jer ako znaš da pevaš, imaš šta da pevaš? Izađi i pevaj“, ističe gost Beogradske hronike.

Ne brine ga što će pred koncert toliko odsustvovati, jer nastupa sa svojim uigranim timom. Godinama radi sa svojim prijateljem, saradnikom, producentom beogradskih koncerata, Dobrivojem Marinskim.

„Ove godine ću za promenu, pevati i neke pesme koje ja volim, a nisu moje“, najavljuje Miroslav Ilić.

Kaže da mu kompliment „slavuj iz Mrčajevaca“ i dalje prija, mada, priznaje da je malo oguglao na njega. Ali posebno mu je drago što i u ovim godinama ima dovoljno ljudi koji vole da ga čuju i da podele emociju i radost sa njim, s obzirom da je postao narodnjačka klasika. To mu daje nadu da neće nestati korektni, izvorni, srpski melos, kaže na kraju gostovanja u Beogradskoj hronici naš proslavljeni pevač, Miroslav Ilić.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">