Kaliopi: Pred koncert je obavezan zagrljaj sa celom ekipom

Koncert Kaliopi Bukle zakazan je za 9. novembar u Kombank dvorani, u 20 sati. Pevačica najavljuje nastup u kojem će učestvovati i publika.

Kada nastupa sa svojim orkestrom i pratećim vokalima, Kaliope tvrdi da svi osećaju kao jedna porodica.

„Mislim da su se oni jako dobro uklopili u moj film koji stvaram oko muzike oko nastupa... Trudim se da ih maksimalno angažujem u celoj toj priči, ne samo kao muzičare i svirače, i želim da im ukažem na to da je svako od njih jako bitan“, rekla je, gostujući u Beogradskoj hronici, Kaliopi Bukle.

Dodaje da se pre nastupa obavezno svi zajedno zagrle.

Nedavno je Kaliopi sa svojim saradnicima održala devet koncerata u Bosni i Hercegovini, od kojih je poslednji bio u Travniku.

Kaže da je tamo, zbog rasporeda prostorija u odnosu na binu, pre nastupa bila odvojena od članova orkestra.

„Vidim ja nešto mi ne ide. Kod treće pesme mi je pao stalak za mikrofon, spustio se, a ja sam čučnula i pozdarvila publiku. Oni su se smejali naravno. Rekla sam tada da nam je maler krenuo i da znam šta je razlog, a to je što se nismo zagrlili“, prisetila se pevačica.

Ispričala je da je potom pozvala sve članove ekipe da joj se pridruže na centralnoj sceni kako bi se zagrlili ispred publike.

„Znam da publika koja dolazi na moje koncerte, ona dolazi da sluša, a ja imam za cilj da ih animiram, da uđu u moju priču da to zajedno kreiramo. Mislim da sam konačno uspela da ih opustim, i da, čim koncert krene, kroz tu neku interakciju sa njima, uspem da ih nateram da budu direktni učesnici koncerta“, rekla je popularna Kaliopi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво