Kaliopi: Pred koncert je obavezan zagrljaj sa celom ekipom

Koncert Kaliopi Bukle zakazan je za 9. novembar u Kombank dvorani, u 20 sati. Pevačica najavljuje nastup u kojem će učestvovati i publika.

Kada nastupa sa svojim orkestrom i pratećim vokalima, Kaliope tvrdi da svi osećaju kao jedna porodica.

„Mislim da su se oni jako dobro uklopili u moj film koji stvaram oko muzike oko nastupa... Trudim se da ih maksimalno angažujem u celoj toj priči, ne samo kao muzičare i svirače, i želim da im ukažem na to da je svako od njih jako bitan“, rekla je, gostujući u Beogradskoj hronici, Kaliopi Bukle.

Dodaje da se pre nastupa obavezno svi zajedno zagrle.

Nedavno je Kaliopi sa svojim saradnicima održala devet koncerata u Bosni i Hercegovini, od kojih je poslednji bio u Travniku.

Kaže da je tamo, zbog rasporeda prostorija u odnosu na binu, pre nastupa bila odvojena od članova orkestra.

„Vidim ja nešto mi ne ide. Kod treće pesme mi je pao stalak za mikrofon, spustio se, a ja sam čučnula i pozdarvila publiku. Oni su se smejali naravno. Rekla sam tada da nam je maler krenuo i da znam šta je razlog, a to je što se nismo zagrlili“, prisetila se pevačica.

Ispričala je da je potom pozvala sve članove ekipe da joj se pridruže na centralnoj sceni kako bi se zagrlili ispred publike.

„Znam da publika koja dolazi na moje koncerte, ona dolazi da sluša, a ja imam za cilj da ih animiram, da uđu u moju priču da to zajedno kreiramo. Mislim da sam konačno uspela da ih opustim, i da, čim koncert krene, kroz tu neku interakciju sa njima, uspem da ih nateram da budu direktni učesnici koncerta“, rekla je popularna Kaliopi.

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 26. okt 2019, 08:25) - anonymouss [neregistrovani]

A kad je Parni valjak?

Zar nije koncert Parnog valjka pomeren na 9.11. u istoj dvorani?