Читај ми!

Nove verzije pesme „Ljubav je svuda“

Kako „Ljubav je svuda“ zvuči kao balada ili u pop-rok ruhu više nije tajna. Dve nove verzije evrovizijske pesme, autora Saše Miloševića Mareta, ekskluzivno su predstavljene u emisiji „Srbija na vezi“ na RTS Satelit. Na evrovizijskom promo CD-u Srbije biće čak osam verzija pesme.

Na RTS Satelit, u emisiji Srbija na vezi, ekskluzivno su predstavljene dve verzije kompozicije Ljubav je svuda. Kako numera zvuči kao balada ili u pop-rok ruhu više nije tajna. 

Moje 3 - Ljubav je svuda, pop-rok verzija za preuzimanje (WAV format)

Autor ovogodišnje evrovizijske pesme Srbije, Saša Milošević Mare, vredno je radio posle „Beosonga" i pripremio nekoliko novih verzija pesme Ljubav je svuda, kojom će se „Moje 3" takmičiti na 58. „Evrosongu".

Nevena, Sara i Mirna rekle su kako im se veoma dopadaju novi zvuci i sa zadovoljstvom su izvele dve pop-rok verzije u TV programu.

„Kada je pesma pobedila na festivalu, bio sam srećan tek nekoliko minuta. Odmah potom počeo sam i da brinem, jer dobro znam šta sve podrazumeva učešće na tako velikoj manifestaciji, kao što je 'Pesma Evrovizije'", rekao je Saša Milošević Mare.

„Činjenica da sam koautor pobedničke kompozicije 'Evrosonga 2007', doprinela je da osećam izuzetnu odgovornost, ali i veliko uzbuđenje, pa sam sa lakoćom prionuo na posao", otkrio je Mare.

Osim zvanične verzije na maternjem jeziku i obavezne na engleskom, Milošević je napravio pop-rok varijaciju kompozicije na srpskom i engleskom, baladu (tekst na srpskom) i sasvim neuobičajenu instrumentalnu verziju u kojoj dominira violina.

Moje 3 - Ljubav je svuda, balada(tekst na engleskom) za preuzimanje (WAV format)

Ljubitelji „Pesme Evrovizije", ali i svi fanovi „Moje 3" sigurno će se obradovati što će na evrovizijskom promo CD-u Srbije biti čak osam verzija srpske pesme za „Malme 2013".

Ekskluzivno na sajtu RTS-a možete preuzeti audio snimke pop-rok verzije pesme Ljubav je svuda na srpskom i engleskom jeziku.

„Moje 3" će nastupiti u prvom polufinalu 14. maja. Nadamo se da ćemo ih bodriti i 18. maja, kada je finale.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво