Читај ми!

Netfliks negira da su tri učesnika rijalitija „Skvid gejm“ pretrpela ozbiljne povrede

Tri učesnika rijaliti programa „Skvid gejm: Čelendž“ zatražila su medicinsku pomoć tokom snimanja, potvrdio je „Netfliks“, ali striming gigant negira da je bilo ko pretrpeo „ozbiljne povrede“.

Нетфликс негира да су три учесника ријалитија „Сквид гејм“ претрпела озбиљне повреде Нетфликс негира да су три учесника ријалитија „Сквид гејм“ претрпела озбиљне повреде

Striming servis „Netfliks“ još prošle godine je objavio da pokreće Skvid gejem: Čelendž (Squid Game: The Challenge) kao rijaliti program zasnovan na južnokorejskoj dramskoj seriji u kojoj se učesnici takmiče u nizu igara u školskom dvorištu i u kojoj svi koji izgube bivaju pogubljeni.

Rijaliti od 10 epizoda trenutno se snima u Velikoj Britaniji, ali „Netfliks“ nije objavio više detalja o produkciji.

Saopštenje koje je „Netfliks“ poslao Si-En-Enu zajedno sa koprodukcijskim kompanija „Studio Lamber“ i „Garden“, usledilo je nakon natpisa u britanskoj štampi o uslovima u „ratnoj zoni“ na snimanju nakon što su temperature pale ispod nule.

„Netfliks“ navodi: „Najsavesnije brinemo o zdravlju i bezbednosti naše glumačke i filmske ekipe, i preduzeli smo sve potrebne bezbednosne procedure. Iako je na snimanju bilo veoma hladno – učesnici su bili spremni na to – bilo kakve tvrdnje o ozbiljnim povredama su netačne.“

Rečeno je da su tri osobe zatražile medicinsku pomoć zbog lakših zdravstvenih problema i da su lekari sve vreme bili na setu.

Skvid gejm je po objavljivanju krajem 2021. bila najgledanija „Netfliksova“ serija do tada.

Iako je napetu dramu kreirao južnokorejski reditelj Hvang Dong-Hjuk, a u njoj su prvenstveno glumili korejski glumci na maternjem jeziku, tvorci nove serije Izazova, tražili su učesnike „govornike engleskog jezika iz bilo kog dela sveta“.

Platforma je najavila kasting za novu seriju u junu u prilično misterioznom promotivnom videu u kome se pojavljuju lutke „crveno svetlo i zeleno svetlo“ i mnoštva maskiranih čuvara. Skvid gejm: Čelendž nudi najveću novčanu nagradu u istoriji rijaliti programa od 4,56 miliona dolara – jednom od 456 takmičara, objavili su iz „Netfliksa“.

U međuvremenu, potvrđeno je da se sprema druga sezona hit serije Skvid gejm. Datum izlaska još uvek nije objavljen.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво