Читај ми!

Хоће ли „Сквид гејм: Изазов“ бити најмрачнији ријалити шоу до сада

Нетфликс је најавио ријалити такмичарски шоу са наградним фондом од 4,56 милиона долара заснован на језивим изазовима виђеним у хит серији „Сквид гејм“.

С обзиром на то да се број претплатника полако осипа, Нетфликс покушава да се спасе од пропадања. Како би преокренули тренд, одлучили су да извуку најмоћније топове и оспу паљбу како би показали да имају чиме да се такмиче са конкуренцијом, пише Гардијан.

Једно од најјачих оружја које Нетфликс има на располагању су Сквид гејм, јужнокорејска драмска серија која је прошле године успела да привуче пажњу целог света. Али постоји проблем.

Серија Сквид гејм је објављена пре девет месеци, а настајала је 12 година. Најваљена је и друга сезона, али пошто у суштини наставак мора да крене од нуле, вероватно се неће појавити бар још две године. Поред тога, с обзиром на то како се завршила прва сезона, све нове епизоде ће се, вероватно радикално разликовати од свега што је већ виђено. Другим речима, успех није загарантован.

Зато је Нетфликс објавио да припрема највећи ријалити шоу у историји телевизије – Сквид гејм: Изазов.

Squid Game: The Challenge десетоделна серија ће окупити 456 такмичара из целог света како би добили прилику да освоје 4,56 милиона долара. Очекује се да ће целокупна иконографија из серије бити присутна и аутентична. Маске. Спаваоница. Огромна акрилна свиња пуна новца. И језива лутка која убија људе на десетине најсуровијих начина који се могу замислити.

Наравно, ово последње се сигурно неће догодити, јер још увек није дозвољено убијати људе из забаве. Али управо то је највећи проблем новог ријалити програма. Читава поента Игре лигњи је била у томе што су играчи мислили да се такмиче како би освојили новац. Али чим је први учесник страдао, такмичери схватају да је у питању борба за опстанак. Један погрешан потез и знали су да ће се суочити са сигурном смрћу.

Нетфликс је већ најавио да је казна за оне који изгубе то „што ће отићи кући празних руку“. Без дуготрајног духа смрти, игре – које се играју у серији су прилично незанимљиве и могу се видети на сеоским забавама. Остаје да се види како су у Нетфликсу замислили да ће повећати број претплатника своје стриминг платформе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво