Читај ми!

Počelo snimanje druge sezone serije "U klinču"

Sredinom decembra 2022. godine počelo je snimanje druge sezone serije "U klinču". Autorska ekipa priprema novih 30 epizoda.

Ekipa serije "U klinču" vredno radi na dva seta. Pred njima je devedeset snimajućih dana posle kojih nam na male ekrane stiže nastavak priče o izazovima odrastanja i roditeljstva.

„Prva sezona je bilo neko Aljošino sazrevanje kao momka. Samim tim raste njegovo iskustvo i radne navike i životne ambicije i mislim da je druga sezona sezona napretka" rekao je Mihailo Veruović,muzičar i glumac.

Dinamičniji, uzbudljiviji i pun obrta, takav nastavak očekuju i ekipa i gledaoci. Zbog izuzetne reakcije publike, planira se još nekoliko sezona.

„S obzirom da je bila prva sezona da je publika tek morala da se upozna sa likovima, zapletom, radnjom mislim da smo napravili super posao i da je publika prihvatila seriju i siguran sam da će iz sezone u sezonu, a biće ih koliko god publika bude želela da gleda, da će se publika širiti", rekao je Miloš Avramović,producent .

I u nastavku, mladi glumci imaju priliku da dele kadar sa glumačkim zvezdama. Neke od njih su Svetlana Bojković, Branka Katić, Nikole Kojo. Nova tinejdž drama drži pažnju cele porodice.

„To je najveća moć ove serije, apsolutno nema psovki, nijedne, nema nešto što može da utiče loše na nekog tako da sam ponosan na to, ponosan sam na celu ekipu i na mlade glumce koji su najviše iskočili u ovoj seriji", istakao je Aljoša Ćeranić,producent .

I druga sezona uskoro u istom terminu, svakog radnog dana posle Dnevnika na Prvom programu RTS-a.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво